Scheren zonder bultjes – Kaal scheren zonder stoppels met de Depilator
Scheren bultjes: ken je dat gevoel van na het scheren en de irritatie die daarop volgt? Scheren kan bij sommige mensen leiden tot huidirritatie en huiduitslag. Scheren en bultjes gaan dan hand in hand. Scheren is daarom niet altijd pijnloos, want de huidirritatie die daarop volgt kan erg vervelend zijn.
 

Bultjes door het scheren

Om bultjes tegen te gaan, kun je een mesje nemen voor de gevoelige huid. Maar ook hier kun je last van krijgen. De irritatie heeft namelijk meer te maken met de wijze waarop de haartjes worden afgesneden en de groeiwijze die daarop volgt. Bultjes zijn daardoor vaak niet te voorkomen.

En het gebruik van een sensitive scheercrème? Ook dat kan helpen, maar lost het probleem niet op. Zeker als je dagelijks scheert, zul je merken dat de irritatie alleen maar toeneemt. Daarbij wordt de huid gevoeliger en dunner met de dag. Daardoor krijg je van het scheren niet alleen bultjes, maar kun je je ook vervelend snijden en littekens veroorzaken.

De Depilator: scheren zonder bultjes

De Depilator werkt anders dan scheren. Met de Depilator kun je namelijk depileren. Dat betekent dat de huid met rust wordt gelaten, waardoor er geen huidirritatie, jeuk of bultjes optreden. Scheerbultjes en snijwonden zijn dus verleden tijd. Net als het vervangen van je scheermes, want ook dat hoeft bij de Depilator niet!

Een glad resultaat!

De Depilator verwijdert alle haartjes tot op het huidoppervlak. De haarwortel wordt hierbij met rust gelaten en de huid dus ook. En dat tegen net zo’n mooi resultaat als scheren met mesjes! Van de haartjes zie je niks meer en de huid is mooi glad. Je kunt de Depilator dagelijks gebruiken indien nodig. En je zult zien dat bultjes, huidirritatie en jeuk niet zullen optreden!

 
 
voor haar
voor hem
 

Scheren vrouwen en mannen met de Depilator? 

Jazeker, vrouwen gebruiken de Depilator voor het ontharen van de bovenlip, neus, wenkbrauwen, oksels en bikini-lijn. Mannen gebruiken de Depilator voor de wenkbrauwen, neus, oren, en bakkebaarden.
De mesjes van een Depilator hoeven nooit te worden vervangen. Dat scheelt een hoop geld.