Schaamhaar scheren – Zonder stoppels of bultjes met de Depilator


Schaamhaar scheren wordt door veel mensen als een vervelend klusje beschouwd. Want de scheerbultjes, huidirritatie en jeuk die daarop volgen, zijn alles behalve plezierig. Wat kun je daaraan doen?

Schaamhaar scheren hoeft natuurlijk niet per se. Je kunt schaamhaar ook waxen. De kans op irritatie is daarbij alleen nog groter, want de haartjes worden met wortel en al verwijderd. Wanneer de haartjes terugkomen,  is de huid van het haarzakje al een paar weken dicht, waardoor het haartje niet makkelijk naar buiten kan groeien. Ingegroeide haartjes zijn dan het gevolg en die moeten eruit. En dat is nog eens een behoorlijke klus met een naaldje en een pincet met vaak wondjes en littekens tot gevolg.

Depileren is dé oplossing!

Is er naast schaamhaar scheren of waxen dan nog een andere oplossing? Jazeker, want je kunt schaamhaar ook depileren. Het grote verschil tussen schaamhaar scheren/waxen en depileren is dat de haargroei op een andere manier wordt verwijderd. Met hetzelfde resultaat als gevolg, want een gladde schaamstreek is het doel.

De haartjes worden bij depileren tot op het haaroppervlak verwijderd. Hierbij wordt de haarwortel met rust gelaten, waardoor er geen rode bultjes, huidirritatie of jeuk optreedt. De haartjes worden ook niet net als bij waxen uit het haarzakje geplukt. Hierdoor kunnen er geen ingegroeide haartjes, littekens of wondjes optreden.

Het schaamhaar depileren is de veiligste oplossing, wanneer het om het verwijderen van haartjes gaat. Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder onze video en ontdek de Depilator. Net als duizenden anderen deze ontdekking deden en erg tevreden zijn over deze uitvinding!

 
 
voor haar
voor hem
 

 

 

Kun je met de Depilator je benen scheren?   

Uiteraard kun je met de Depilator je benen scheren. Aangezien de kop van de Depilator ongeveer 2 cm breed is ben je hier in verhouding wel lang meebezig. Dat is de reden dat Depilator dit in eerste instantie niet adviseert.


Kun je met de Depilator de bikinilijn scheren?  

De Depilator is uitermate geschikt voor het scheren bikinilijn. Doordat de haarwortel met rust wordt gelaten heb je met de Depilator geen last van bultjes, jeuk of huidirritatie.