Wenkbrauwen, bikinilijn of schaamhaar verwijderen met de DepilatorSchaamhaar verwijderen kan op verschillende manieren. Maar welke manier van schaamhaar verwijderen is het meest effectief?

Schaamhaar verwijderen is wat veel vrouwen en mannen tegenwoordig doen. Dat kan natuurlijk heel makkelijk met een scheermes. Veel mensen krijgen daarbij alleen last van scheerbultjes. Bultjes die niet mooi en soms ook pijnlijk zijn.

Je kunt schaamhaar ook harsen of waxen. De bikinilijn is hier bijvoorbeeld voor geschikt. Een groot nadeel van harsen /waxen is echter dat haartjes die terug groeien, ingegroeid kunnen zijn. Dat betekent dat deze haartjes niet makkelijk uit de haarzakjes kunnen groeien met huidirritatie en krabben tot gevolg.

Schaamhaar depileren: dé oplossing!

Met de Depilator kun je schaamhaar verwijderen. Net zoals dat bij het schaamhaar scheren gaat met een scheermesje. De haartjes worden met de Depilator tot aan het huidoppervlak verwijdert in een simpele beweging. Bultjes, jeuk of huidirritatie krijgen hierbij geen kans. Lees hier meer over scheren bultjes.

De Depilator zorgt voor een mooi glad resultaat. Met het bijgeleverde opzetkammetje, kun je je schaamhaar ook vormgeven. Zonder opzetkammetje kun je je schaamhaar helemaal verwijderen. En helemaal geen pijn, stoppels en irritatie. Een ideale uitvinding voor het verwijderen van ongewenst haargroei.
 

Te gebruiken op meerdere lichaamsdelen

De Depilator is ook nog eens zeer efficiënt op andere lichaamsdelen. Bijvoorbeeld op het gezicht voor het verwijderen van donshaartjes boven de mond. Of voor het vormgeven van je wenkbrauwen. Mannen ontharen ook met de Depilator. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van neushaar, oorhaar of voor haren op de nek. De Depilator is hierbij een klein en handzaam hulpmiddel, waarmee je zélf ongewenst haargroei kunt verwijderen. Je hoeft dus niet meer naar een dure salon om het te laten doen. Dat bespaart je geld en tijd!

 
 

 
voor haar
voor hem