Onze klanten aan het woord


Lees hier de ervaringen van onze gebruikers:

Dhr. E. van Ewijk (52 jr):
“Super dat de Depilator nu eindelijk ook via internet verkrijgbaar is. Twee jaar geleden zag ik op de 50plusbeurs de stand van Depilator. Door de live demonstraties zag ik direct alle mogelijkheden en heb toen direct 2 apparaatjes gekocht. Eenmaal thuis demonstreerde ik mijn nieuwe aanwinst aan de rest van het gezin. Mijn puberdochter van 15 was zeer verrast, nu had ze eindelijk een oplossing voor de donshaartjes op haar bovenlip. Mijn vrouw gebruikt de Depilator voor de haartjes onder en boven haar wenkbrauwen en zelf vind ik het ideaal voor mijn grove wenkbrauwen. Kortom: iedereen in mijn gezin kan wel een Depilator gebruiken.”
 

Corry de Groot (46 jr):
“Via Drogisterij.net zag ik voor het eerst de Depilator. Wat een klein handig apparaatje! Ik heb na het ontharen altijd last van een geïrriteerde huid. Scheren en epileren is voor mij geen optie, ik krijg direct ontstoken haarzakjes en dus rode bultjes. De Depilator is voor mij echt een uitkomst! Ik gebruik het gewoon elke week, de haartjes groeien uiteraard wel terug maar ik heb geen last meer van irritatie en jeuk. Ik heb er voor mijn moeder en schoonmoeder ook direct eentje besteld. Zij vinden het ideaal om de haartjes op hun kin mee weg te halen. Dus die aanbieding met extra korting kwam mij goed van pas!”
 

 Joyce Vermeer (29 jr):
“Ik zit vaak op Youtube en zag een video voorbij komen over ‘dé nieuwste manier van ontharen’. Wat hebben ze nu weer bedacht, was mijn eerste reactie. Mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt, want ik ben ik mijn hele leven al op zoek naar een manier van ontharen die geen pijn doet. Normaal gesproken koop ik niet snel iets via internet, maar ik vond de site en de video er professioneel uitzien en dit gaf mij voldoende vertrouwen. Ik heb er dus eentje besteld. Ik had nog nooit met iDEAL betaald maar dit gaat echt heel gemakkelijk. Na twee dagen had ik de Depilator in huis en ben ik direct aan de slag gegaan. Wat een uitvinding: helemaal pijnloos ontharen, je voelt echt helemaal niets! Mijn vriend is er al met het opzetkammetje vandoor, hij gebruikt de Depilator stiekem voor zijn wenkbrauwen. Ik vind het een echte aanrader, en voor het geld hoef je het niet te laten. Je betaalt ook geen verzendkosten, wel zo netjes.”