Over ons

De Depilator wordt al ruim 9 jaar op de Nederlandse markt verkocht. Voorheen was het product alleen op grote consumentenbeurzen te koop, zoals de 50plusbeurs, HuishoudbeursLibelle zomerweken en de Magriet winterfair. Inmiddels maken al ruim 250.000 Nederlandse huishoudens gebruik van dit kleine handige apparaatje. Wegens groot succes is de Depilator vanaf januari 2010 ook via internet te bestellen.

Kwaliteit
Iedereen wil er graag verzorgd uitzien. De Depilator is daarbij een uitkomst: u kunt op elk gewenst moment snel en pijnloos storende haartjes verwijderen. De Depilator is een product van hoge kwaliteit en wordt zeer zorgvuldig verpakt en verstuurd.

Service
We vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent over ons product en onze service. Daarom streven we er naar bestellingen zo snel mogelijk te versturen, indien mogelijk dezelfde dag nog. Uit eigen ervaring weten we hoe fijn het is om het product snel in huis te hebben. En u hoeft er niet voor thuis te blijven: uw bestelling past gewoon door de brievenbus.


Vagen?
Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.