Ontharen zonder stoppels. Ontharen mannen met de Depilator? Ja!Het ontharen bij mannen is geen nieuwe trend. Al eeuwenlang ontharen mannen zich  van ongewenste haargroei op verschillende plekken van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het ontharen van de rug en borst. Maar in het gezicht ontharen mannen zich ook. Niet alleen de baardstreek, maar bijvoorbeeld ook ontsierde haartjes rond oren, op de nek of de wenkbrauwen.

Een haarvrij lichaam en gezicht wordt door de meeste mensen mooier gevonden. Vooral de laatste jaren zijn mannen zich mede om die reden meer gaan bezighouden met ontharen. Bovendien vinden veel mensen het ook hygiŽnischer. Verschillende onthaarmethodes kunnen hierbij een uitkomst bieden. Afhankelijk van welk lichaamsdeel onthaard moet worden.
 

Ontharing met de Depilator

De Depilator is zeer geschikt voor mannen. Mannen kunnen de Depilator gebruiken voor het verwijderen van neushaar, haartjes in en rondom de oren of op de nek. Dat kan met een simpele beweging, waardoor de haartjes worden verwijderd. Maar ook haartjes op de wangen, de bakkebaarden of haartjes elders op het lichaam en gezicht kunnen effectief verwijderd worden met de Depilator.

Wil je weten hoe mannen ontharen met de Depilator? Klik hieronder op 'voor hemí en bekijk voor en na fotoís.

 

 
 
voor haar
voor hem