Harsen Het alternatief voor bikinilijn harsen - Depilator


Bikinilijn epileren, bikinilijn harsen of bikinilijn waxen? Welke is hiervan de beste methode? Al deze onthaarmethodes hebben hun voor- en nadelen. Het voordeel is dat de haartjes worden verwijderd en voor even weg blijven. Het allergrootste nadeel is echter: ingegroeide haartjes. Deze vervelende bultjes volgen na het ontharen. Een onplezierige gebeurtenis, want hoe kom je daar van af?

Je hoeft je bikinilijn niet te epileren, te harsen of te waxen. Er is namelijk een betere methode om je bikinlijn bij te werken. En deze methode is nog sneller ook!

Bikinilijn depileren

Met het depileren van je bikinilijn kun je net zon glad resultaat krijgen als met het scheren van de bikinilijn. De Depilator helpt hierbij. De Depilator is namelijk een slimme uitvinding, waarmee je haartjes tot op het haaroppervlak kunt verwijderen. De haarwortel wordt hiermee met rust gelaten, waardoor er geen irritaties als bultjes, schrammetjes of roodheid optreden. De bikinilijn krijgt een mooi glad resultaat.

De Depilator wordt door duizenden vrouwen met succes gebruikt op de bikinilijn. De Depilator is namelijk klein en handzaam. Je kunt met het kopje makkelijk bij de rondingen van de schaamstreek, wat met hars of wax moeilijker gaat. Bovendien hebben we het niet eens over de pijn gehad die bij bikinilijn epileren, harsen of waxen een feit is. De Depilator is volkomen pijnloos: een opluchting voor veel vrouwen die het verwijderen van lichaamshaar een vervelende klus vinden.

Wenkbrauwen

De Depilator is niet alleen te gebruiken voor de bikinilijn of de schaamstreek. Je kunt ook je wenkbrauwen epileren /  depileren bijvoorbeeld. En mannen ontharen ook met de Depilator, bijvoorbeeld om haartjes in de neus, nek of oren te verwijderen.


 
voor haar
voor hem