Garantievoorwaarden

Aankoop beurs


Heeft u uw Depilator niet via www.depilator.nl maar op een braderie of beurs gekocht? Dan kunt u tevens gebruik maken van onze garantievoorwaarden. Stuur uw defecte Depilator naar onze verkoper van de beurs; u ontvangt dan gratis een nieuwe. 

Givako Promotions
S.v.Capelweg 129
2431 AE Noorden

U stuurt alleen de Depilator + het kaartje van de verpakking. De accessoires kunt u houden. 
Vergeet u niet uw naam en adres duidelijk te vermelden?

Aankoop webshop 

Koopt u een Depilator via de webshop www.depilator.nl dan geldt 3 maanden productgarantie vanaf de dag van aankoop.
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Indien u een probleem heeft met uw Depilator,  zullen wij dat zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.
Mocht de oplossing niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u de bestelling zonder problemen annuleren. U kunt het product dan naar ons terugsturen. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 10 werkdagen nadat de bestelling retour is ontvangen op uw rekening worden teruggestort.

Retouradres:

DEPILATOR.NL
Gestelsestraat 10
5615 LE Eindhoven

Deze garantie vervalt wanneer u het product niet goed in gebruik heeft genomen, wanneer u zelf heeft geprobeerd het gebrek te herstellen of wanneer u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd. (bijvoorbeeld: batterij verkeerd geplaatst, op depilator laten vallen op harde vloer).


Niet goed? Geld terug

Indien u het product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 5 werkdagen na aflevering aan DEPILATOR.NL te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet is gebruikt. U kunt de Depilator in de originele verpakking terug sturen naar:

DEPILATOR.NL
Gestelsestraat 10
5615 LE Eindhoven

DEPILATOR.NL zal binnen 10 werkdagen nadat het product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag rechtstreeks op uw bankrekening terugstorten.