Epileren Het alternatief voor wenkbrauwen epileren - DepilatorWenkbrauwen epileren is wat veel vrouwen doen. Maar ook mannen kunnen hun wenkbrauwen epileren, want ontsierde haartjes worden door zowel vrouwen als mannen niet fijn gevonden. Wenkbrauwen zijn namelijk opvallende eyecatchers, wanneer we naar iemand kijken. Zo bepalen wenkbrauwen  iemands uitdrukking en emotie. Woeste wenkbrauwen kun je bijvoorbeeld verzachten door ze te epileren. Maar wenkbrauwen epileren kent ook nadelen.

Een groot nadeel van wenkbrauwen epileren is bijvoorbeeld dat je haartjes met de wortel eruit trekt. Wanneer deze haartjes weer terugkomen, kunnen ze niet mooi uit het haarzakje naar buiten groeien. Dit heeft te maken met het feit dat de huid dicht is gegaan, doordat er een aantal dagen verstreken zijn na het epileren. Een ingegroeid haartje is het gevolg. Die kun je er moeilijk uithalen en vaak wil het haartje er niet eens meer uit, waardoor je met een naald aan de slag moet gaan. Vervelend en pijnlijk met huidirritatie die daarop volgt.

Wenkbrauwen depileren

Wenkbrauwen depileren met de Depilator is een betere oplossing. De haarzakjes worden met depileren namelijk met rust gelaten. Ingegroeide haartjes behoren hiermee tot de verleden tijd.

Bij het depileren van wenkbrauwen met de Depilator en het opzetstukje, kun je je wenkbrauwen een mooie vorm meegeven. Haartjes die je verwijdert wilt hebben, kun je zonder opzetstukje makkelijk verwijderen. En je bent er ook nog eens korter mee bezig dan met een pincet.

Niet te vergeten is symmetrie bij het vormen van wenkbrauwen erg belangrijk. Met een pincet gaat dat lastig, maar met de Depilator is dit geen probleem. Het opzetstukje zorgt er namelijk voor dat je nooit te veel haartjes weg kunt halen en dat ze op precies dezelfde lengte worden afgesneden. Hierdoor zijn symmetrische wenkbrauwen sneller te realiseren.

Een duur bezoek brengen aan de schoonheidsspecialiste is er vanaf nu niet meer bij. De Depilator bespaart je dus ook nog eens veel geld en tijd!


 
voor haar
voor hem