Neus trimmer

neushaartrimmerNeus trimmer nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met een neus trimmer kun je namelijk ontsierde haartjes in de neus op een makkelijke manier verwijderen. De Depilator is een epileerapparaat dat je op verschillende manieren kunt gebruiken. Ook als neus trimmer. Het werkt beter dan conventionele neus trimmers, want je voelt totaal geen pijn. Bovendien is de Depilator nog goedkoper ook!

Neus trimmer is een onmisbaar hulpstuk in de badkamer. Veel mannen hebben last van neushaartjes. Je kunt ze eruit trekken, maar dat doet pijn en je krijgt er ontstekingen door. Daarom gebruiken sommige mannen van die bekende ronde neushaar trimmers. Alleen doen die ook pijn, want je steekt de kop ervan in je neus en vervolgens blijven sommige haartjes in het apparaat haken, waardoor ze er alsnog worden uitgetrokken. Zeer pijnlijk, ook als de haartjes weer terugkomen en daardoor de ontstekingen toenemen. Haartjes kunnen namelijk door de ontstekingen niet goed meer groeien en blijven onder de huid steken. Het gevolg is dat er korstjes in de neus ontstaan die gaan irriteren. Daar zit niemand op de te wachten, want zo blijf je aan de gang!
 

Neus trimmer: de Depilator

De Depilator kun je op verschillende delen van je gezicht en lichaam gebruiken. Ook als neus trimmer. Het is een zeer veilige manier van ontharen, want de haartjes worden kort gewiekt en vallen daardoor niet meer op. Pijn is verleden tijd, want de platte kop van het apparaat zorgt ervoor dat haartjes niet blijven haken. Zeer veel mannen gebruiken de Depilator al. Niet alleen als neus trimmer, maar ook als oorhaar trimmer of om vervelende haartjes in de nek snel weg te halen.
 

Bespaar op je neus trimmer

De Depilator is dus veilig, makkelijk in gebruik en snel. Bovendien is de Depilator, vergeleken met andere neus trimmers, zeer goedkoop. Het apparaatje gaat lang mee en werkt op batterijen. De meeste andere neustrimmers werken op elektriciteit. Zo bespaar je dus flink op de kosten van een trimmer.

Alles-in-een trimmer

Maar vooral ook het feit dat je de Depilator kunt gebruiken als oorhaar trimmer, nekhaar trimmer of om haartjes in je gezicht te trimmen, is een groot voordeel ten opzichte van standaard trimmers. De Depilator is een alles-in-een trimmer, waardoor veel mensen de voorkeur geven aan deze slimme uitvinding. Door de vorm ter grootte van een pen, past hij ook makkelijk in je tas en kan overal mee naartoe. Probeer het nu!

Bestel hier jouw neus trimmer!